CH16 Phone

Optimale bereikbaarheid is voor ons vanzelfsprekend !

Heeft u zelf geen telefoniste maar wilt u wel optimaal telefonisch bereikbaar zijn? CH16 PHONE is uw 'telefoniste op afstand' zodat u altijd professioneel bereikbaar bent voor uw klanten en relaties. Dit betekent dat u geen gesprek meer mist en daardoor geen omzet!

Voor een vast laag maandbedrag en een prijs per call wordt uw relatie op een professionele en vriendelijke manier te woord gestaan. Wij maken voor u een notitie, verbinden bij spoedgevallen de telefoon naar u door en hebben zelfs de mogelijkheid om een afspraak in uw agenda te plannen.

Het verzorgen van een goede telefonische bereikbaarheid is belangrijk. Een onbeantwoord gesprek of een (te) lange wachttijd kan al snel leiden tot een ontevreden relatie of zelfs tot gemiste omzet.

Door uw telefonische overflow binnen te laten komen bij Channel16 mist u geen gesprek én geen gesprek mist u!

Wij vangen uw telefoonverkeer op wanneer u tijdelijk over onvoldoende capaciteit beschikt of tijdens pieken in uw telefoonverkeer.

  • U schakelt door wanneer u dat wenst, volledig flexibel
  • Wij nemen uw telefoontjes aan van 09.00 uur 's morgens tot 18.00 uur 's avonds
  • Wij kunnen doorverbinden naar interne nummers of mobiele nummers
  • Na elk telefoontje ontvangt u een gespreksnotitie per e-mail of sms

» Bekijk hier de tarieven en algemene voorwaarden van CH16 PHONE.

Heeft u interesse in CH16 PHONE en wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Bent u overtuigd van de klasse van onze dienst en wilt u zich direct aanmelden, dan kunt u dat rechtstreeks / online doen via ons aanvraagformulier. Wij activeren uw aanvraag binnen 24 uur.