CH16 Store & send

Het product, zorgeloos op tijd bij uw klant !

Op zoek naar goede fulfillment voor uw webshop? Als ondernemer heeft u het druk. Misschien te druk om uw tijd te besteden aan het verwerken, inpakken en verzenden van uw bestellingen. Uw tijd is immers snel beter besteed aan verkoop en marketing. De bestellingen, de voorraad en het klantcontact moeten echter wel tiptop in orde zijn als u online wilt concurreren. In dat geval kan fulfillment voor uw webshop uitkomst bieden.

Fulfillment wil zeggen dat u bepaalde processen in uw organisatie uitbesteedt aan gespecialiseerde externe partijen. Dit kan gaan om de logistiek, uw klantenservice en meer. U kunt het simpel opzetten of zeer uitgebreid. Channel16 onderzoekt graag samen met u wat de mogelijkheden voor u zijn en wat het beste bij uw organisatie past.

STORE & SEND

Dit betekent het ontvangen en opslaan van producten voor uw webwinkel, inpakken en verzenden van bestellingen en afhandelen van retouren. Deze dienst is perfect te combineren met onze anders diensten als CH16 Phone, CH16 LIVE CHAT om ook de bereikbaarheid van uw webshop zo optimaal mogelijk te maken en zodoende geen klant te missen. Een combinatie van diensten bieden wij aan via CH16 ALL IN.

Wij koppelen we uw webwinkel aan het systeem van CH16 STORE & SEND om zo optimaal en efficient mogelijk te kunnen processen. Uw orders worden rechtstreeks verwerkt en verzonden en desgewenst gefactureerd. U richt zich op verkoop en het maximaliseren van uw omzet.

Customer care

Bij een professionele webwinkel en website hoort een goede klantenservice. Dit kunt u of kan uw organisatie zelf doen, u kunt deze werkzaamheden ook uitbesteden. Er zijn allerlei oplossingen mogelijk. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u zelf inhoudelijk de klant te woord wil staan als er vragen zijn, maar dat u niet altijd bereikbaar bent. In dat geval kunt u CH16 Phone inschakelen, die bij geen gehoor uw klanten te woord staat, hun vragen noteert en naar u mailt. U kunt vervolgens antwoorden wanneer het u uitkomt. U kunt er ook voor kiezen om uw hele klantenservice, dus ook de inhoudelijke afhandeling, uit te besteden.

Kosten

Fulfillment voor uw webshop is een maatwerkdienst. Wat wilt u precies uitbesteden? Hoeveel bestellingen moeten er verwerkt worden? Verkoopt u grote of kleine producten?
Uw webshop rechtstreeks koppelen, (in)direct factureren? Deze en meer vragen moeten eerst beantwoord worden, voordat er een passende offerte kan worden neergelegd.

Heeft u interesse in CH16 STORE & SEND en wilt u meer informatie over fulfillment voor uw webwinkel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke offerte.