CH16 Finance

Wij innen uw openstaande facturen op ad-hoc basis of bieden structurele betrokkenheid !

Vertrouwen

Het debiteurenbeheer vertrouwt u niet aan iedereen toe. Het is vooral belangrijk dat uw debiteuren beheer bij een vertrouwde organisatie ligt, die zorgvuldig met de gegevens en klantrelatie omgaat. Het gehele proces van facturatie en debiteurenbeheer tot incasso wordt door Channel16 verzorgd. Iedere organisatie werkt met een vast contactpersoon, zodat u altijd weet wie uw debiteurenbeheer verzorgt. Wij werken vanuit uw bedrijfsnaam, of indien nodig vanuit onze eigen persoonlijke huisstijl.

Resultaat

Verzuimt uw debiteur te betalen? Wij ondersteunen uw onderneming graag met het innen van de openstaande factuur. Ieder bedrijf is anders, daarom geeft Channel16 u graag een persoonlijk advies over de best passende aanpak voor uw organisatie. Alles gericht op een snelle betaling van de openstaande facturen, met het oog op het behoud van uw opgebouwde klantrelatie en optimale liquiditeiten.

Doelgericht betrokken

Wij treden op als uw debiteurenbeheerder, een verlengstuk van uw financiële administratie. Ons voordeel is dat wij de problemen op het gebied van facturen innen tijdig signaleren en preventief oplossen. Zodoende is het signaal van bijvoorbeeld een incassobureau of incassomedewerker niet nodig en kunnen de daarbij horende risico`s worden uitgesloten. Ook bespaart u hiermee een hoop kosten en uw relatie met uw klant blijft gewaarborgd. Door onze doelgerichte betrokkenheid hebben wij al voor veel organisaties facturen succesvol geïnd. Een hele zorg minder voor hen, nu deze vervelende klus rechtstreeks door ons is geklaard. Dit doen wij ook graag voor uw onderneming.

Heeft u interesse in CH16 FINANCE en wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke offerte.